Home > Business > Accounting and Finance

Affärssystem


Affärssystem
Shareware
4.0.1.5
$49.00
12/16/2011
4.63MB
0
Windows
Home Page
Download
Buy Now


Programvara Planner professionell personal upprätthåller ett register över anställda i dagliga framsteg varje besök med personal närvarande vid den tiden på eftermiddagen och automatisera driftsförhållanden, minska dataredundans. Flytta betrodda medarbetare för ett programmeringsgränssnitt i fotspåren av turismen och förhållandet mellan utbildning av personal för att stödja möjligheten för anställda att åka på affärsresor / utbildning som sker. Försäkringstjänsteman dokumenthantering för all personal filer till lösenord, så att fjärranvändare kan inte komma åt rapporten. Schemalägg ett enkelt verktyg anställd automatiskt genererar rörelsemönster av rörelsen av personal under hela tiden, och dagar utan konflikt med det. "Administrativ assistent Planner är designad och utvecklad en mycket interaktivt gränssnitt till information om företag och anställda att hantera på ett ställe utan fel.
Funktioner:
* Förändringar i utbildningen av personalledning är kompatibel med operativsystemet Windows och generera enkelt att betala arbetsgivaravgifter för varje anställd.
* Programvara tillhandahåller funktioner dataanslutning för åtkomst till databas över företag.
* Verktyget programmet representant för de anställda håller anställda i uppgifter om vem som är vem på kontoret under kontorstid.