Home > Business > Accounting and Finance

Bér Kalkulátor


Bér kalkulátor
Shareware
4.0.1.5
$49.00
1/6/2012
4.63MB
0
Windows
Home Page
Download
Buy Now


Keres professzionális szoftver a vállalati tervezés és menetrend-készítési folyamat a kényelmes? Ne aggódj! DRPU Társaság hivatalos honlapja kiváló és átfogó módszertan (Employee Planner Software), hogy teljesítse a ambíciók költséghatékony módon. Professzionális üzleti személyzet ütemezési kérelem több hasznos kicsi vagy nagy méretu kisebb ipari fenntartani napról-napra dolgozni ütemezett program vállalat dolgozóinak papír nélkül muködik. Eroteljes alkalmazott menetrendi segédprogramot tartalmaz a legjobb elég vonzó szakmai barátságos grafikus felület azoktól kezdo szoftver vevo simán kezeli az átfogó és elore funkciók muszaki szaktudás nélkül. Munkavállalói Planner szoftver több csodált és népszeru gyártási muveletek, az IT cégek, kórházak, call centerek és help desk, tuzoltóság és még sok más. Nagy alkalmazott szoftver jelszóval védett biztonságos az értékes vállalati adatbázis jogosulatlan vagy jogellenes üzemelteto. Munkavállalói tevékenységek tervezése segédprogram sikeresen rögzít minden típusú alkalmazott hasonló tevékenységek Oktatás részleteket, a bejövo és kimeno vezérlési adatai, fizetés részleteit, lépésekben és csökkentést információk, Attendance részletek, bérszámfejtés részletek, Leave részletek és egyéb fontos és egyéb információk minden egy helyen.
Rendkívüli szoftver jellemzoi:
* Munkavállalói Planner szoftver egyedülálló lehetoséget megtervezésére és megszervezésére a no képes cég minimális ido.
* Átfogó alkalmazotti tevékenységek tervezése használati szokásokon kis konfiguráció telepítését, mint a Pentium vagy jobb processzor, 10 MB szabad lemezterület és 256 MB Ram.
* Hatékony alkalmazott ütemezési alkalmazás által létrehozott számítógépes jelentés több üzleti vállalkozások egy helyen.