Home > Business > Accounting and Finance

Loonbelasting


Loonbelasting
Shareware
4.0.1.5
$49.00
12/16/2011
4.63MB
0
Windows
Home Page
Download
Buy Now


Software Planner professioneel personeel houdt een register van de werknemers in de dagelijkse stand van zaken van elk bezoek met medewerkers die aanwezig zijn op dat moment, 's middags en automatisch laat de bedrijfsomstandigheden, het verminderen van redundantie van gegevens. Verplaats de vertrouwde medewerkers voor een application programming in de voetsporen van het toerisme en de relatie van steun opleiding van personeel met de mogelijkheid voor werknemers om te gaan op zakenreis / training die zich voordoet. Verzekering werknemer records management programma om alle personeelsdossiers wachtwoord bij te houden, zodat externe gebruikers geen toegang krijgt tot het rapport bekijken. Planning simpele utility werknemer genereert automatisch de bewegingspatronen van de beweging van personeel voor de duur van de tijd, en dagen zonder in strijd met het. "Administratief Medewerker Planner is ontworpen en ontwikkeld een zeer interactieve interface om informatie over het bedrijf en de medewerkers te beheren op een plaats zonder fouten.
Kenmerken:
* Wijzigingen in het opleidingsprogramma van het personeelsmanagement is compatibel met het Windows-besturingssysteem en het genereren van gemakkelijk te betalen de loonlijst van elke werknemer.
* De software biedt data-connectiviteit functies voor toegang tot de database van bedrijven.
* Tool programma vertegenwoordiger van de werknemers houdt bij werknemers in de details van wie is wie in het kantoor tijdens de kantooruren.